Om os

+45 21 85 84 85

thomas@empo.dk

Kontakt

Om os

EMPO er en ung virksomhed, som har en ny og innovativ tilgang til automationsbranchen.

Men på trods af sin unge alder har virksomheden stor erfaring og mange gode løsninger.

 

Vi en fleksible og klar til at samarbejde. EMPO leverer og konfigurerer skæddersyet løsninger til bygningsautomatik, men er ikke udførende. Vi arbejder sammen med udførende elektrikere efter dit eget valg. Hvis du ønsker et, kan vi anbefale nogle af vores faste samarbejdspartnere og derved finde en fælles løsning.

EMPO´s stifter

EMPO er stiftet af Thomas Højland Gadegaard. 

En jyde som elsker at nørde med teknologi, nye løsninger og spændende software. Derudover sætter jeg en ære i at levere en god og tilfredstillende løsning til tiden.

 

Jeg har en baggrund som elektriker, og har senere uddannet el-installatør og har egen autorisation. 

De seneste 10 år har jeg arbejdet bygningsautomatik, integration af forskellige systemer, grafiske brugerflader og arbejdet med forskellige projekter. 

 

Klik for linket herunder og se hvad EMPO kan tilbyde dig.

Hvorfor vælge EMPO

Du skal vælge en løsning fra EMPO´s fordi den giver dig værdi for dine penge.

Fordi EMPO har en løsning der giver dig frit leverandør valg og fordi EMPO levere hvad der bliver aftalt.

Kvalitet og jyske værdier

 

EMPO er en seriøs virksomhed der har forståelse for dine behov og krav. Vi kan derfor skæddersy den perfekte løsning til dig og derved opnå en kort tilbagebetalingstid.

Vi gør vores bedste for at sikre en god projektfase og et godt resultat. Det er vigtigt for EMPO at overholde aftaler og tidsplaner samt løbende at give status på projektet.

Udstyr og et åbent system

 

Vores løsning er baseret på kvalitets produkter og kvalitets software. Vores produkter bliver brugt over hele verden i over 45 lande. Det er vigtigt for EMPO at give kunden frit leverandørvalg, så derfor benyttes vi åbne systemer som kan overtages uden problemer, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med vores service. Ring eller skriv for mere information.

EMPO

CVR-nummer: 32166415

Fredensgade 4

7600 Struer

Kontakt

+45 21 85 84 85

thomas@empo.dk