Services

+45 21 85 84 85

thomas@empo.dk

Kontakt

Vores service

EMPO løsninger er fleksible og tilpasset kundens faktiske behov. 

Vi mener projektgennemgang og forventningsafstemning er vigtig og derfor afsætter vi god tid inden projektstart til dette. 

Vores services er delt op i 2 katagorier.

1 - Projekter

2 - Serviceaftale (Facility management)

De seneste mange år har der været fokus omkring energi, miljø og CO2 udledning kun været stigende. Dette fokus vil kun blive større de kommende år, da krav til lande, kommuner, energiforsyninger, virksomheder og private hele tiden bliver strammet. 

 

EMPO´s løsning reducerer virksomhedernes driftsomkostninger og CO2 udslip. Den giver virksomheder øget fokus på eget energiforbrug, ved at gøre det synligt på en simpel, brugervenlig måde. 

 

Vi er ved af udvikle et unikt overvågningssystem, der samler og sammenligner mange bygninger i ét enkelt system. Derfor passer løsningen rigtig godt til butikskæder, olieselskaber, kommuner mm. Løsningen giver dem mulighed for at se den tekniske drift af alle bygninger i ét system, uanset hvor de befinder sig, blot der er internet. Udover at have et samlet overblik, overvåger systemet 24 timer i døgnet de tekniske styringer. Og fortæller, hvis noget er defekt, eller i alarm. 

 

EMPO er systemintegrator og konsulent, som projekterer og integrerer forskellige tekniske styringer i ét samlet system, så kunden konstant har overvågning på de tekniske systemer og på en simpel måde kan se status på disse.

Projekter

Vi levere kundespecifikke CTS løsninger, der reducerer energiforbruget og giver dig et overblik over det energiforbrug.  

Løsninger giver dig nem adgang til dine tekniske styringer og giver dig alle muligheder for at optimere komforten og sikre god drift. EMPO samarbejder med montører efter kundensvalg. Vi underviser montørerne for at sikre optimal installation uden mange fejlmonteringer. Vi sætter en ære i at aflevere projektet til tiden og have god kommunikation i projekt fasen. Giv os et kald og hør hvad du kan få ud af en løsning fra EMPO

Serviceaftale

Ved aflevering af et projekt fra EMPO drifter din bygning korrekt. Men dine behov kan ændre sig og følere kan blive defekte. Derfor har EMPO udviklet et system der konstant overvåger din installation og fortæller hvis noget er defekt, eller hvis et energiforbrug bliver unormalt højt. 

Vores erfaring viser der er store besparelser at hente. 

Udover vores overvågningssystem kan en serviceaftale med EMPO inde holde årlige eftersyn af dine tekniske styringer, for at sikre optimal drift.

EMPO

CVR-nummer: 32166415

Fredensgade 4

7600 Struer

Kontakt

+45 21 85 84 85

thomas@empo.dk